Stil de vacanta a la Michelle Obama

De Unica.ro, pe
Daca in timpul presedintiei lui Barack Obama admiram tinutele ei elegante semnate Ricardo Tisci, Jason Wu sau Thom Browne, iata ca acum, dupa ce a parasit Casa Alba, Michelle Obama seteaza trenduri si in tinute mai relaxate, de street style. Aflata in vacanta in Italia, in Piata Del Campo, Michelle a atras toate privirile cu acest look radiant care reuneste toate elementele in tendinte din acest acest sezon si care flateaza invariabil, orice silueta. Inspira-te si adopta si tu acest look demn de o First Lady!

Camasa pe un umar

Creatorii de moda au reinterpretat camasile clasice barbatesti prin taieturi asimetrice si linii disproportionale. Un articol vedeta acestui in acest sezon este camasa cu un umar dezgolit si maneci bufante.

Camasa pe un umar

Camasa bleu pe un umar PNK Casual, DepartmentStore.ro

Jeansii albi, impecabili

Jeansii pana la glezne, albi, evazati sau slim fit, cu rupturi sau simpli, nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in aceasta vara. Sunt foarte versatili si ii poti transforma dintr-o piesa sport in una foarte eleganta, foarte rapid.

jeansi albi, impecabili

Jeansi Pepe Jeans, DepartmentStore.ro

Geanta mini, cross-body

Sezonul acesta alege modelele in miniatura ale gentilor pe care le-ai admirat sezoanele trecute. Alege un model structurat intr-o nuanta pastel, care sa iti scoata in evidenta tinuta de sezon.

Geanta mini

Poseta Mango, DepartmentStore.ro

Papucii versatili

Renunta la sandale sau la espadrile in favoarea papucilor! Sunt extrem de comozi si continua sa fie un must al verii. Deveniti deja un model cult, noi iti recomandam papucii Birkenstock pe care ii poti purta cu o pereche de jeansi, o rochie din matase sau o pereche de pantaloni scurti sport.

Papuci versatili

Papuci Birkenstock, DepartmentStore.ro

Cerceii hoop

Modelul de cercei favorit de idolii nostri din anii 2000, cerceii hoop revin in tendinte in aceasta vara. Michelle Obama ii poarta, Rihanna ii adora, de ce nu i-ai incerca si tu?

Cercei Hoop

Cercei Creole L din Argint Obsidian, DepartmentStore.ro

 

Foto: Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter