Michelle Obama, apariție surpriză la gala premiilor Grammy VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 11 februarie 2019, 14:59
Fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a avut o apariție surpriză la cea de a 61-a ediție a galei premiilor Grammy din Los Angeles.

Obama a urcat pe scenă în deschiderea ceremoniei, alături de gazda evenimentului, Alicia Keys.

Michelle, în vârstă de 55 de ani, a apărut alături de Lady Gaga, Jennifer Lopez și Jada Pinkett Smith, pentru a vorbi despre importanța muzicii în viețile lor.

Fosta primă doamnă a Americii este bună prietenă cu Alicia Keys, iar cântăreața chiar a fost de câteva ori la Casa Albă în timp ce SUA era condusă de Barack Obama.

Alicia a introdus segmentul ceremoniei spunând: „Muzica este ceea ce iubim, despre muzică este vorba”.

Toată lumea se află aici strălucind și sunt mândră că ne-am unit să onorăm acest moment deoarece în muzică plângem, către muzică mergem, este ceea ce iubim. Este limba noastră globală”, a mai spus Keys.

Lady Gaga și Jennifer Lopez și-au spus gândurile referitor la acest subiect, urmate de Jada, însă cea mai mare reacție a publicului a venit la Michelle Obama, notează Mirror.co.uk.

Muzica m-a ajutat întotdeauna să îmi spun povestea și știu că acest lucru este valabil pentru toți cei aflați aici. Fie că ne place genul country sau rap sau rock, muzica ne ajută să ne împărtășim demnitatea și suferințele noastre, speranțele și bucuriile. Ne permite să ne auzim unul pe altul, să ne invităm unul pe altul. Muzica ne arată că totul contează – fiecare poveste cu fiecare voce, fiecare notă a fiecărui cântec, nu-i așa doamnelor?”, a susținut Michelle Obama.

Organizatorii galelor Grammy Awards au fost acuzaţi cu regularitate că nu promovează suficient femeile şi minorităţile în palmaresurile acestor ceremonii. În mai 2018, preşedintele The Recording Academy, instituţia care decernează premiile Grammy, a declanşat controverse aprinse după ce le-a îndemnat pe femeile din industria muzicală „să treacă la o viteză superioară” dacă doresc să fie mai bine reprezentate în listele cu artişti nominalizaţi şi premiaţi.

În urma scandalului, Neil Portnow a anunţat că îşi va părăsi atribuţiile din cadrul The Recording Academy la finalul mandatului său, care se va încheia în iulie 2019.

Sursă foto: Captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter