Stil de Sărbătoare: puloverele de Crăciun colorate

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 13:21
În perioada Sărbătorilor de iarnă, puloverele de Crăciun cu imprimeuri specifice fac furori, iar vedetele au arătat şi ele de-a lungul timpului că tricotajele festive sunt la mare căutare.

Chiar dacă criticii de modă le consideră exagerate de la o anumită vârstă încolo, puloverele de Crăciun se află printre cele mai dăruite cadouri de sărbătorile de iarnă.

Holly-Wiloughby-Philip-Schofield

Pentru a le arăta că se încadrează perfect în spiritul Craciunului, celebrii matinali englezi Holly Wiloughby şi Philip Schofield au purtat câteva modele ale celebrelor pulovere. Reacţia telespectatorilor? Mii de mesaje care le solicitau adresa magazinului.

justin-bieber

Pe când încă era doar un adolecent cu o voce incredibilă şi nu se transformase în tânărul teribilist implicat în tot felul de scandaluri, Justin Bieber a afişat şi el un tricotaj cu motive festive.

Fearne Cotton

În preajma sărbătorilor, Fearne Cotton îşi scoate din garderobă colecţia de pulovere împodobite cu reni, Moş Crăciun sau brăduţi. Vedeta le poartă cu plăcere şi de fiecare dată se face remarcată cu outfiturile ei colorate.

nicole

Nicole Scherzinger s-a bucurat teribil de cadoul primit de la iubitul ei Lewis Hamilton, un pulover de lână cu brăduţi şi reni. De altfel, frumoasa vedetă a realizat şi un pictorial în care promova spiritul sărbătorilor îmbrăcată într-un tricotaj vesel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter