Jada Pinkett Smith, stil de adolescentă la 41 de ani. Îţi place cum se îmbracă?

De Erika Chivu, pe Ultimul update Vineri, 18 martie 2022, 10:40

Dacă ne luăm după stilul vestimentar, nici nu ne putem da seama care e mama şi care e fiica. la 41 de ani, Jada Pinkett Smith se îmbracă la fel ca fiica ei adolescentă, Willow Smith.
Jada Pinkett Smith are doi copii celebri şi plini de personalitate, Willow, de 12 ani, şi Jaden de 15 ani, aşa că se străduieşte să ţină pasul cu ei, inclusiv în ce priveşte stilul vestimentar.
Dacă o vezi alături de fetiţa ei, aproape că nu îţi poţi da seama care e mama şi care e fiica. Pe covorul roşu, Jada apare numai în rochiisuperbe, cu un aer glam care o transformă într-o adevărată divă. Dar în timpul liber, actriţa se îmbracă la fel ca fiica ei, adoptând un stil rock cu ghete negre, jachete de piele, pantaloni army, pantaloni de piele, colanţi cu imprimeuri.
Mama şi fiică sau surori? Cât de bine arată Jada Pinkett Smith!
jada pinkett smith
Chiar şi pe covorul roşu a avut câteva apariţii demne de o adolescentă. Unii sunt de acord cu stilul ei, în timp ce alţii consideră că ar trebui să fie mai matură în vestimentaţie. Cert este că Jada arată foarte bine în toate ţinutele pe care le adoptă fiindcă şi silueta ei e cea a unei adolescente. Probabil că ar putea oricând să facă schimb de haine cu fiica ei pentru că arată la fel de bine ca şi ea.
jada pinkett smith
Jada Pinkett Smith l-a cunoscut pe soţul ei, Will Smith, în 1990 pe platourile serialului „Prinţul din Bel-Air”, dar relaţia lor a început în 1995. S-au căsătorit în 1997 şi de atunci sunt nedespărţiţi. Jada a declarat că discreţia este secretul căsniciei lor reuşite şi că ar renunţa oricând la cariera ei de dragul familiei.
jada pinkett smith

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter