Îi stă bine şi cu părul scurt. Uite ce sexy e Charlize Theron!

De Erika Chivu, pe

Deşi are părul foarte scurt, Charlize Theron este în continuarea sexy şi feminină. Iată cele mai frumoase look-uri ale ei.
După ce s-a tuns, Charlize Theron a apărut o vreme doar cu capul acoperit. Acum, că părul i-a mai crescut, profită de tunsoarea scurtă pentru a adopta look-uri cât mai stilate, atât pe covorul roşu, cât şi în timpul liber.
Vedeta ştie întotdeauna cum să-şi aranjeze părul aşa încât să fie super stilată. Combinaţia dintre tunsoarea scurtă, ochelarii de soare mari şi sacourile masculine îi dă un aer foarte trendy.
Mai mult, Charlize a apărut acum ceva timp şi cu părul grizonat (foto sus), de care s-a declarat mândră. Nu se ştie dacă acea culoare este culoarea ei naturală sau dacă s-a vopsit pentru vreun rol, dar cert este că firele albe nu o deranjează.
Şocant! Ce are Charlize Theron pe faţă?
Charlize Theron s-a tuns pentru a juca rolul Furiosa din al patrulea film „Mad Max”, intitulat „Fury Road”. Nu este prima dată când trece printr-o astfel de transfomare, căci a apărut total schimbată şi în filmul „Monster”, unde a jucat rolul unei criminale în serie.

Look-ul ei fresh a făcut senzaţie şi la Gala Premiilor Oscar 2013, eveniment care a avut loc la Dolby Theatre în Hollywood. Actriţa de 37 ani a aratat mai bine ca oricand, recunoscând chiar că inainte de eveniment a făcut un tratamentul Intraceuticals pentru reimprospatarea tenului. Pe lângă acest lucru, imaginea perfectă a actriţei a fost completată de o superba rochie alba Christian Dior Haute Couture, de pantofi Roger Vivier, toate completându-se cu bijuteriile realizate de Harry Winston.
charlize theron

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter