Slăbeşte acum cu tratamentele corporale Bruno Vassari – disponibile în saloanele de top din România!

De Unica.ro, pe

Vrei să scapi rapid şi simplu de centimetri în plus şi de celulită? îţi doreşti o piele fermă , catifelată şi hidratată?
Gama Body Energy – bazată pe alge marine şi ceai verde, de la Bruno Vassari, este dovedită ştiinţific a fi soluţia pentru toate aceste probleme, fiind disponibilă în saloanele de top din România.

Inovaţia Bruno Vassari în ceea ce priveşte ace
astă gamă revoluţionară se bazează pe rezultatele demonstrate clinic ale algelor marine şi ceaiului verde care stimulează circulaţia sanguină, făcând ca apa şi toxinele acumulate să fie drenate eficient şi îmbunătăţind instantaneu textura pielii.

Care este recomandarea specialiştilor?

Pentru rezultate rapide şi sigure, specialiştii recomandă împachetarea Cellu-Slim, care pe lângă eficienţa atestată în diminuarea rapidă a celulitei, vă scapă de centrimetri nedoriţi. Acesta este cel mai plăcut şi rapid mod de a obţine o piele întinsă, fermă şi o siluetă perfectă.

Cum funcţionează?

Revoluţionarul tratament elimină toxinele şi apa din ţesuturi şi combate retenţia de apă, pielea devenind mai elastică şi mai fină, iar aspectul de coajă de portocală fiind vizibil diminuat încă de la prima şedinţă. Pentru a intensifica procesul de slăbire, se recomandă utilizarea acasă a următoarelor produse profesionale: crema Thermo Active urmată de crema  Celluli Firm de la Bruno Vassari.

Inovatorul tratament de slăbire şi anticelulitic Cellu-Slim face parte din aceeaşi gamă cu împachetare cu benzi de la Bruno Vassari pe care deja o cunoaşteţi  datorită rezultatelor uimitoare pe care le are: până la 4 cm de la prima şedinţă.

Unde se poate realiza tratamentul?

După ce au cucerit piaţa internaţională, aceste tratamente sunt disponibile şi în România prin Beauty One şi vă puteţi convinge de rezultatele cu adevărat spectaculoase la Chic Salon şi saloanele partenere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter