Cum se pregăteşte Sylvia pentru Valentine’s Day?

De Unica.ro, pe

După un an greu din punct de vedere sentimental, Sylvia se pregăteşte intens pentru primul Valentine’s Day după divorţ.
Deşi puţini au fost cei care credeau că artista se va replia atât de repede, iată că roşcata şi-a găsit repede alinare în braţele unui bărbat care, după spusele ei, a fost „omul potrivit, la locul potrivit”. Special pentru el, artista se pregăteşte intens pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

„Folosesc Intraceuticals pentru ca tenul meu să fie hidratat şi luminos”, la Noblezza Beauty Lounge. De asemenea, Sylvia este foarte atentă şi cu părul ei care, după divorţ a suferit o schimbare majoră, din blond arctic s-a transformat în roşu intens. „Pentru păr folosesc ulei de ricin. Îl aplic pe păr şi îl las o oră să acţioneze, pentru ca apoi să clătesc din abundenţă.”, explică artista.

Lupta cea mai grea pe care o duce Sylvia, o luptă a femeilor până la urmă, este cea cu celulita. În acest caz, roşcata a împrumutat un obicei simplu şi eficient. „Sunt îndrăgostită de cafea şi după ce o beau, îmi place să păstrez zaţul pe care-l transform în scrub de corp. Este un tratament care face minuni împotriva celulitei pentru că stimulează circulaţia sângelui”, conchide fosta soţie a lui Andrei de la Alb-Negru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter