Scapă de CELULITĂ! Masajul cu bambus înlătură aspectul de coajă de portocală

De Unica.ro, pe

Celulita ne dă mari bătăi de cap, nouă femeilor! Aşa că avem un întreg arsenal de cosmetice care să ne ajute să scăpăm de ea! Dar au oare efect? Masajul cu bambus este testat şi se pare că are rezultate miraculoase!

Masaj cu bambus

Preţuit din timpuri străvechi în cultura asiatică, masajul cu beţe de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferinţa în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, braţe), elimină celulita, tonifiază musculatura, stimulează sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) şi circulaţia sangvină, reactivează metabolismul celular, detensionează şi energizează organismul.
Scapă de CELULITĂ! Masajul cu bambus înlătură aspectul de coajă de portocală
Masajul cu bambus constă în fricţiuni uşoare realizate cu ajutorul unor beţe speciale din lemn de bambus, de diferite dimensiuni, pentru toate zonele corpului. Pe zonele afectate de celulită, se lucrează mai profund. O şedinţă de masaj cu bambus durează 50 de minute (clinica SlimArt).
Scapă de CELULITĂ! Masajul cu bambus înlătură aspectul de coajă de portocală
Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic şi de remodelare coporală, şi însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului şi ale masajului de relaxare, revitalizând organismul şi redând starea generală de bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter