Sf. Valentin: 5 ţinute care merg şi la birou, şi la întâlnire

De Erika Chivu, pe

Chiar dacă este dedicată iubirii, ziua de Sf. Valentin este o zi lucrătoare ca toate celelalte. Dacă nu ai timp să treci pe acasă înainte să te întâlneşti cu iubitul tău, pune-ţi încă de dimineaţă o ţinută care se potriveşte şi la birou, şi la întâlnire.
Iată cinci idei de la vedetele tale preferate.
1. Eva Hertzigova poartă pantaloni de piele, un top simplu, botine din piele întoarsă şi un clutch asortat cu ele – o ţinută stilată, elegantă şi modernă.
2. Penelope Cruz poartă o ţinută foarte simplă, în totalitate neagră. Pentru a-i copia stilul ai nevoie de o pereche de colanţi sau blugi negri, un top lejer şi un palton în aceeaşi culoare. Secretul stă în accesorii. Dacă nu ai un top cu lanţuri aurii, ca al vedetei noastre, atunci găseşte un colier sau un lanţ cu pandantiv care să dea o notă de glam ţinutei.
Sf. Valentin: 5 ţinute care merg şi la birou, şi la întâlnire
3. Emma Stone a ales un outfit foarte stylish, dar care poate deveni mai relaxat cu mici modificări. Evident, nu este vremea potrivită pentru pantofi ca ai ei, dar îi poţi înlocui cu o pereche de botine. Iar în locul rochiei cu paiete poţi purta foarte bine o little black dress cu o croială office.
4. Taylor Swift are o ţinută foarte simplă, comodă, dar feminină. Paltonul roşu este piesa ideală pentru ziua iubirii, iar pe sub el poţi purta un top negru, asortat cu o pereche de blugi skinny.
5. AnnaSophia Robb, din serialul „The Carrie Diaries” a purtat această ţinută foarte frumoasă în câteva scene din film. Alege o rochie dins tofă cu imprimeu feminin, o eşarfă şi o pereche de pantofi asortate, iar peste ele pune-ţi un trench sau un palton nude.
Sf. Valentin: 5 ţinute care merg şi la birou, şi la întâlnire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter