Aceeaşi rochie, trei moduri de a o purta. Cui îi vine mai bine?

De Geo Berciu, pe

Heidi Klum, Iman şi Chiling Lin au făcut o adevărată pasiune pentru o rochie din colecţia lui Michael Kors şi nu au mai ţinut cont că aceasta mai fusese purată şi la alte evenimente mondene.
Chiar dacă este vorba despre aceeaşi rochie, modul în care cele trei vedete au ales să o poarte este total diferit.
Aceeaşi rochie, trei moduri de a o purta. Cui îi vine mai bine?

Heidi Klum a venit îmbrăcată în creaţia Michael Kors la un eveniment caritabil, iar apariţia ei a fost de un rafinament aparte. Fostul manechin şi-a asortat rochia cu fantă laterală cu o centură lată din piele, statement, dar şi cu sandale din colecţia aceluiaşi designer, model „Fariha”. Bijuteriile discrete, minimaliste, au completat un look desăvârşit.
Aceeaşi rochie, trei moduri de a o purta. Cui îi vine mai bine?

La cei 59 de ani pe care îi are, Iman şi-a păstrat farmecul, dar şi silueta din perioada de glorie, aşa că purtarea unei ţinute de un chic desăvârşit i se potriveşte perfect. Soţia lui David Bowie a avut curajul de a nu ţine cont de părerea asociaţiilor de protecţie a animalelor şi a asociat frumoasei rochii maro o centură din piele de şarpe şi un plic în acelaşi ton. Pantofii cu baretă pe gleznă au contribuit şi ei la o apariţie de poveste.
Aceeaşi rochie, trei moduri de a o purta. Cui îi vine mai bine?

Actriţa şi modelul taiwanez Chiling Lin a făcut o impresie deosebită la inaugurarea unui nou magazin Michael Kors, când a ales să poarte creaţia plisată, de culoarea nucşoarei. Şi ea a încercat să-i calce pe urme lui Iman, afişând o curea şi un plic din piele, însă sandalele cu platformă au fost elementele ţinutei care nu s-au prea încadrat în peisaj.
(Sursa foto: Northfoto, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter