Cum să porţii rochiile de vară ca o vedetă

De Geo Berciu, pe

O dată cu sezonul cald, rochiile au revenit la putere, iar pentru a fi sigură că eşti la curent cu ultimele noutăţi în materie de piese vestimentare, inspiră-te de la vedetele următoare.

Designeri de renume se înghesuie să îi ofere ţinute, pentru că Taylor Swift le poartă cu rafinament  şi cu stil desăvârşit. Chiar şi pentru o plimbare prin oraş, vedeta şi-a ales piesele vestimentare cu mare grijă. Unei rochii de vară, în culori vibrante, Taylor i-a asociat pantofi şi gentuţă verde, reuşind astfel ca întregul ei look să emane un aer de prospeţime.
Cum să porţii rochiile de vară ca o vedetă

Rochia actriţei din „Girls” Allison Williams s-a încadrat perfect în atmosfera de la Tea Party BAFTA. Creaţia Emmys, cu imprimeu floral colorat, a fost una de inspiraţie vintage, dar a fost scoasă din anonimat de alegerea pantofilor fuchsia neon.
Cum să porţii rochiile de vară ca o vedetă

Stilul ducesei de Cambridge a cucerit o planetă întreagă, iar apariţiile ei sunt de-a dreptul vânate, pentru că soţia prinţului William a devenit un model pentru milioane de femei. Rochia cu maci albaştri, semnată  L.K. Bennett, îmbrăcată în timpul turneului prin Australia, a  dispărut în câteva ore de piaţă, după ce Kate Middleton a apărut cu ea.
Cum să porţii rochiile de vară ca o vedetă

Condola Rashad, partenera lui Orlando Bloom în piesa de teatru „Romeo şi Julieta” a făcut senzaţie la premieră cu rochia ei scurtă, deosebit de înflorată. Culorile tari i-au pus în valoarea frumuseţea exotică, iar pantofii sport cu platformă Isabel Marant au completat un look sexy. Este interesantă combinaţia pieselor, trebuie să recunoaştem!
Cum să porţii rochiile de vară ca o vedetă

Rochia cu print floral, purtată de către actriţa Busy Philipps la un eveniment monden, a fost în centrul atenţiei datorită coloristicii, care transmitea optimism şi voie bună. Accesoriile, clutch-ul verde şi pantofii galbeni s-au înscris în cromatica vestimentară, cu care vedeta a câştigat aprecierile criticilor de modă.
Cum să porţii rochiile de vară ca o vedetă

Tiimidă, dar senzuală, aşa a părut actriţa Rachel Bilson, cu rochia ei din satin imprimată în culori tonice. Ţinuta Mary Katrantzou a fost completată fericit cu tocuri albe Bionda Castaña cu marginile ondulate şi curele pe gleznă, care au avut rolul de a scoate în evidenţă frumuseţea picioarelor. Şi au reuşit!
Cum să porţii rochiile de vară ca o vedetă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter