Sarah Jessica Parker, înnebunită după un palton gri. Îţi place?

De Diana Sorescu, pe

Credeai că vedetele îşi cumpără haine, le îmbracă o dată, şi apoi le aruncă sau le donează? Iată că şi divele poartă de mai multe ori aceleaşi articole şi se îndrăgostesc de ele.

Vedetele poartă aceleaşi haine

 
În lumea divelor există o regulă nescrisă, destul de snoabă, care spune că o fashionistă adevărată nu poartă niciodată de două ori aceleaşi articole vestimentare. Unele vedete iau această vorbă în serios, altele – din contră! Şi bine fac!
 
Nu-i nici o ruşine să porţi la nesfârşit un item care îţi place la nebunie, chiar dacă situaţia financiară ţi-ar permite să îţi schimbi toată garderoba zilnic!
 
Sarah Jessica Parker îşi iubeşte atât de tare paltonul L’Agence încât îl poartă peste tot şi în orice combinaţii. În pauzele de la filmări, peste ţinutele din film, cu rochii elegante la evenimente de covor roşu, pe stradă atunci când îşi duce băiatul la şcoală, combinat cu UGG-uri!
 
Sarah Jessica Parker, înnebunită după un palton gri. Îţi place?
 
Şi Pippa Middleton are piesa ei favorita! Este vorba despre o geacă din piele neagră de la Whistles, pe care o mixează fie cu rochiţe pentru un look elegant, fie cu jeanşi atunci când îşi doreşte o ţinută casual chic.
 
Sarah Jessica Parker, înnebunită după un palton gri. Îţi place?
 
Tu ce articole preferate ai? Le porţi de mai multe ori?
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter