Rochii superbe la o premieră. Uite ce a purtat Mila Kunis!

De Erika Chivu, pe

Mila Kunis, Michelle Williams, Rachel Weisz şi Maria Menounos au purtat rochii minunate la premiera filmului „Oz the Great and Powerful”. Care din ele îţi place mai mult?
Fiecare vedetă şi-a urmat stilul propriu, dar toate au fost frumoase aseară, la Los Angeles, unde s-a ţinut premiera filmului „Oz the Great and Powerful”.
Maria Menounos a purtat o rochie roşie mulată, cu peplum şi un decolteu destul de adânc, acesorizată cu pantofi nude şi plic argintiu. Michelle Williams a ales o rochie lejeră cu o croială uşor retro şi un imprimeu floral delicat. Ţinuta se încadrează perfect în stilul cu care ne-a obişnuit actriţa.
Poze: Michelle Williams într-o ţinută cu imprimeuri. Cum ţi se pare?
Rachel Weisz a ales tot roşul, ca şi Maria Menounos, dar rochia ei a fost mai lungă, cu bretele subţiri şi foarte simplă. Însă cea mai frumoasă apariţie a fost Mila Kunis care a aleso superbă rochie Dolce&Gabbana, o creaţie delicată în stilul anilor ’50, accesorizată cu pantofi Louboutin şi clutch Bottega Veneta.
De altfel, Mila Kunis a fost vedeta serii pentru că ea joacă rolul principal în pelicula „Oz the Great and Powerful”, despre un magician fără scrupule care ajunge pe un tărâm magic. Rolul principal masculin, cel al lui Oz, este jucat de James Franco, iar Michelle Williams şi Rachel Weisz au şi ele roluri secundare.
Uau! Ce sexy e Mila Kunis în rochia Dior cu peplum!
rachel weisz si mila kunis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter