Rochii superbe la premiera „Narcisa: Iubiri nelegiuite”

De Diana Sorescu, pe

Aseară a avut loc întâlnirea cu presa şi vizionarea primului episod din „Narcisa: Iubiri nelegiuite”. Vedetele din telenovela de la Antena 1 au strălucit ca adevărate dive.

Rochii frumoase

 
Strălucitoare ca nişte dive de la Hollywood, actriţele din „Narcisa: Iubiri nelegiuite” au venit să stea de vorbă cu presa şi să vizioneze primul episod din sezonul 3 al telenovelei alături de fani, la un cinematograf dintr-un mall bucureştean.
 
Chiar dacă trece printr-o despărţire dureroasă, Ilinca Vandici a afişat o atitudine tonică, iar zâmbetul ei a luminat încăperea! Ilinca a ales pentru eveniment o superbă creaţie Maria Lucia Hohan, o rochie spumoasă în tonuri de burgundy şi nude, cu fundă supradimensionată în talie.
  Alina Puşcaş, actriţa ce o întruchipează pe Narcisa, personajul principal, a fost o apariţie răpitoare. Ea a optat pentru o rochie maxi semnată de Manuela Pungan, cu o cureluşă cu ţinte, asortat clutch-ului. O pereche de cercei filogran, în formă de frunză, şi un machiaj perfect au completat ţinuta de seară.
 
Actriţa Adriana Trandafir s-a alăturat distribuţiei din telenovelă, iar la premieră a fost o surpriză incredibil de plăcută. Elegantă şi rafinată, actriţa a mizat pe o rochie maxi albastru cobalt, cu cordon supradimensionat negru şi un colier statement cu cristale. Creaţia este Nissa.
 
Anca Dinicu este un alt nume nou în producţie, iar ea va fi Flori, sora mai mică a Angelei Istrate (Ilinca Vandici). Pentru evenimentul somptuos de aseară, Anca a ales o incredibilă creaţie Marchesa, o rochie verde jad împodobită cu o fundă stilizată, supradimensionată.
 
Care divă ţi se pare cea mai stilată?
 
Rochii superbe la premiera "Narcisa: Iubiri nelegiuite"
 
Foto: Silvia Postolatiev

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter