Rochia flapper face senzaţie la Hollywood. Îţi place?

De Diana Sorescu, pe

Rochia flapper, ce aduce aminte de perioada de glorie a anilor ’20, face ravagii printre divele de la Hollywood. Tu ce părere ai despre acest stil? Este demodat?

Rochia flapper

Rochia flapper trezeşte reminiscenţe nostalgice ale anilor ’20. Cu un croi retro extrem de chic, decorată cu mulţi franjuri sexy, creaţia flapper transformă orice femeie într-o lady adevărată.
Zoe Saldana poartă o reinterpretare modernă a rochiilor flapper, o piesă color blocking în tonuri de roz, fuchsia, orange şi mov, pe care a combinat-o inspirat cu un colier statement metalic, cu pietre de jad, şi sandale negre.
Lea Michele este sexy într-o rochie albă, cu franjuri fluizi, pe care a accesorizat-o cu sandale argintii şi un ruj roz intens.
Rochia flapper face senzaţie la Hollywood. Îţi place?
Evan Rachel Wood este de acolo, din poveste! Ţinuta ei charleston, compusă dintr-o rochie Gucci, negru cu auriu, şi sandale foarte fine, este completată perfect cu ondulele retro şi machiajul dramatic.
Blake Lively poartă o rochie flapper semnată Marchesa, o creaţie ce îmbină delicat broderia, transparenţa şi franjurii. Iar atitudinea este pe măsură!
Rochia flapper face senzaţie la Hollywood. Îţi place?
Personal, îmi plac rochiile flapper, dar nu aş purta. Tu?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter