Prezentarea colecţiei Adriana Bahmuţeanu. Vezi ce haine a creat vedeta!

De Unica.ro, pe

Adriana Bahmuţeanu a prezentat în cadrul targului de nunţi xpo Ideal mariaj de la Iaşi prima ei colecţie de haine. Cum ţi se par rochiile create de Adriana?
Adriana Bahmuțeanu a lansat, sâmbătă după-amiaza, în cadrul târgului de nunți Expo Ideal Mariaj Iași, prima sa colecție vestimentară, sub eticheta Bahmu Atelier.
Adriana Bahmuțeanu, alături de echipa sa de la Bahmu Atelier (www.bahmuatelier.ro), a prezentat publicului ieșean, în premieră, o colecție de rochii de seară menite să înfrumusețeze orice femeie care se pregătește pentru un eveniment important, precum nunta. Au existat, însă, și o serie de ținute destinate unor ocazii mai puțin pretențioase.
Astfel, la Expo Ideal Mariaj Iași, vizitatorii au putut face cunoștință cu cele mai noi și mai inedite creații vestimentare feminine. Ele poartă eticheta Bahmu Atelier și sunt dedicate femeilor mândre de formele lor, care-și doresc să fie cochete fără să cheltuiască o avere.
colectie adriana bahmuteanu
Eu și echipa mea, alături de prietena mea bună Camelia Enciu, am lucrat timp de câteva săptămâni la această colecție, care vine mai ales în întâmpinarea femeilor cu forme. Cred că există o mare necesitate de astfel de haine pe piață; femeile mai plinuțe reușesc cu greu să se îmbrace frumos la evenimente deosebite. Fie nu găsesc haine elegante pe măsura lor, fie ele sunt mult prea costisitoare. La Bahmu Atelier nu există astfel de probleme. Avem rochii frumoase, de ocazie, croite pentru toate dimensiunile, la prețuri extrem de prietenoase!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.
La finalul prezentării de modă, Adriana Bahmuţeanu și-a făcut apariția pe scenă îmbrăcată într-o rochie de mireasă.
Vezi mai multe rochii Adriana Bahmuţeanu în galeria foto. CLICK AICI!
colectie adriana bahmuteanu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter