Foto: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Elle Style Awards

De Erika Chivu, pe

Pentru vedete este o perioadă plină de evenimente glam. Astăzi vedem cum s-au îmbrăcate la premile Elle Style, iar ţinutele au fost foarte variate.
Evenimentul a premiat cele mai stilate vedete, aşa că toate femeile prezente s-au străduit să uimească prin ţinute fie excentrice, fie elegante. Iată cine a ieşti în evidenţă şi cu ce.

Ţinute transparente

Rosie Huntington-Whiteley a fost superbă ca de obicei într-o rochie scurtă, creaţie Antonio Beradi, decorată cu elemente metalice şi accesorizată cu o capă din acelaşi material uşor transparent.
Ceva mai excentrică, rochia lui Tali Lennox nu avea cum să treacă neobservată. Creaţia Julian MacDonald, foarte transparentă, decorată cu frunze şi păsări, a fost poate puţin mai sexy decât era cazul.
Rosie Huntington-Whiteley, Tali Lennox la Elle Style Awards

Gillian Anderson, regina balului

Spectaculoasă şi elegantă, rochia galbenă a lui Gillian Anderson a fost poate cea mai admirată ţinută de la premiile Elle Style. Actriţa a purtat cu mult stil această creaţie amplă, cu spatele decupat şi decorat cu două fundiţe feminine.
Gillian Anderson la Elle Style Awards

Elegante în negru

După ce la premiile BAFTA a purtat o rochie aurie, Christina Ricci a apărut la evenimentul de aseară într-o rochie neagră cu tentă gotică, cu decolteu şi mâneci din voal. Specială a fost şi ţinută Jessicăi Chastain, compusă din fustă în stilul anilor ’50 şi top cu dantelă, ambele Alexander McQueen.
jessica Chastain, Christina Ricci la Elle Style Awards

Ţinute serioase

Dacă la premiile BAFTA a purtat un decoletu foarte adânc, accesoriul ei preferat, aseară a fost mult mai serioasă. E vorba de Christina Hendricks care şi-a ascoperit formele voluptoase cu o rochie retro, strânsă în talie cu o curea. Imprimeul floral şi culoarea puternică au scos-o în evidenţă pe actriţă.
În timp ce alte vedete au purtat rochii de seară spectaculoase, Alexa Chung a ales ceva mult mai simplu, iar ţinuta ei probabil că a ieşit cel mai mult în evidenţă. Alexa a purtat un costum masculin, gri, cu cămaşă albă, creaţie Stella McCartney. Deşi era mai potrivit pentru birou decât pentru un eveniment monden, costumul ei a fost foarte apreciat de fashioniste.
Alexa Chung, Christina Hendricks la Elle Style Awards
Vezi şi ce au purtat vedetele la premiile Grammy 2012!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter