Poze: Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la o prezentare de modă

De Erika Chivu, pe

Simona Pătruleasa, Giulia Nahmany, Maria Marinescu şi alte vedete din România s-au întâlnit aseară la aniversarea unui magazin de lux, care a prilejuit şi o prezentare de modă. Uite cum s-au îmbrăcat!
Unele în ţinute de seară, altele în rochii casual chic sau chiar business chic, vedetele din România au fost foarte frumoase pe covorul roşu al unui eveniment monden prilejuit de aniversarea unui magazin de lux şi lansarea unei noi colecţii Armani.
Multe dintre divele autohtone au optat pentru culori neutre. Astfel, Giulia Nahmany a purtat o little black dress de seară, cu aplicaţii strălucitoare discrete, iar Maria Marinescu a optat pentru o fustă gri cu imprimeu floral delicat şi un top color block alb. Sarea şi piperul ţinutei au fost date de pantofi albi, dar ne place şi clutch-ul.
Poze: Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la o prezentare de modă
Andreea Esca a fost şi ea foarte chic într-o ţinută simplă formată din fustă gri şi top nude. Şi la ea ne plac pantofii animal print care se potrivesc foarte bine cu restul pieselor.
Au fost şi vedete care au optat pentru culoare, iar preferate au fost nuanţele calde de roşu. Emma Zeicescu şi Simona Pătruleasa au optat pentru rochii roşii, cea de a doua alegând o croială interesantă. Rucsandra Hurezeanu a fost de o eleganţă foarte discretă combinând negrul şi roşu.
Care din ţinute îţi place mai mult?
Vezi mai multe poze pe viva.ro!

Poze: Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la o prezentare de modă
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter