Simplu şi rafinat. Uite ce ţinută are Dana Rogoz

De Erika Chivu, pe

Dana Rogoz a fost frumoasă şi stilată la un eveniment monden în pantaloni de piele şi un top vaporos.
Dana Rogoz a adoptat o ţinută simplă şi stilată la un eveniment exclusivist care a avut loc aseară la Bucureşti. Vedeta a purtat pantaloni de piele negri, cizme asortate şi o cămaşă vaporoasă nude.
A fost o ţinută simplă, însă accesoriile au făcut diferenţa. Dana a purtat un colier şi o brăţară lată, ambele aurii plus un clutch negru cu ţinte.
Dana Rogoz a fost una din vedetele care au participat la petrecerea ce a redat atmosfera unei petreceri apres ski.
Evenimentul face parte din campania “L’Inverno Peroni” și a reprezentat punctul culminant al proiectului Collaborazioni. Acesta a avut misiunea de a crea piese vestimentare care să transforme costumaţia de pe pârtie într-o ţinută specială, elegantă, potrivită petrecerilor apres-ski.
Cele trei echipe de colaboratori care au acceptat provocarea Peroni au fost formate din designerul Nadia Popescu și bloggerul Irina Markovits, designerul Mihai Dan Zarug și bloggerul Claudiu Enescu și designerul Kinga Varga și bloggerul Ana Maria Morodan. Fiecare echipă de colaboratori a răspuns provocării de a-și reinterpreta propriul stil creativ într-o manieră italiană cu mult entuziasm și creativitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter