Poze: Ioana Maria Moldovan și Irina Fodor, fabuloase în creațiile Mihalei Drafta

De Unica.ro, pe

Irina, soţia lui Răzvan Fodor şi prezentatoarea Acasă TV Ioana Maria Moldovan au strălucit pe covorul roşu în creaţii superbe semnate Mihaela Drafta.
Cuplul format din Răzvan Fodor și soția sa, Irina, reporter al postului de televiziune Acasă TV, a fost unanim apreciat de cei prezenți la un eveniment organizat luni seara în centrul Bucureștiului. Alături de alte vedete precum Pavel Bartoș, Loredana, Adrian Sârbu, Stela Popescu, Irina Margareta Nistor sau Dan Pița, cei doi tineri au urmărit prezentarea noilor producții ce vor fi lansate în acest an de Media Pro Distribution.
La fel ca Ioana Maria Moldovan, care la „Premiile Gopo” a purtat o rochie semnată de creatoarea Mihaela Drafta lucru ce a propulsat-o pe prezentatoarea TV într-un top al celor mai bine îmbrăcate vedete, și Irina Fodor a ales să poarte o creație a aceluiași designer.
Este vorba despre o rochie scurtă, din material paietat, în nuanță de auriu, care a venit perfect pe trupul frumos al Irinei. „Este o rochie perfectă pentru o seară când radiem de fericire și energie pozitivă. M-am simțit excelent în această ținută și am primit multe complimente„, a explicat Irina Fodor. Rochia face parte din colecția „Glitter”, lansată de Mihaela Drafta la sfârșitul anului trecut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter