Poze: Vedetele din România, în ie pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Vedetele din România au participat săptămâna trecută la un eveniment monden al cărui dress code a impus ia românească drept piesă centrală a ţinutei. Iată ce au purtat Andreea Esca, Loredana, Alexandra Bădoi şi alte vedete!
Andreea Esca a sărbătorit aniversarea revistei glossy pe care o conduce cu o petrecere la care au participat o mulţime de vedete autohtone. Cele mai multe au respectat dress code-ul evenimentului care le cerea să poarte o ie românească.
Dând dovadă de imaginaţie şi stil, vedetele au alcătuit ţinute superbe şi care mai de care mai originale.
jojo alexandra badoi ie
Ilionca Vandici şi Geanina Ilieş au purtat ţinute casual chic, asortând ia cu blugi şi pantofi cu toc. Geanina Ilies a purtat şi un plic galben foarte frumos, care împreună cu pantofii a adus o notă de originalitate ţinutei.
loredana groza
Tot blugi a purtat şi Jojo, însă ea a ales unii scurţi şi o ie specială cu mâneci largi peste care a suprapus o vestă cu motive florale. Foarte frumoasă şi potrivită este coafura actriţei!
Loredana a purtat o rochie aflată la limita dintre ia românească şi kimonoul japonez strânsă în talie un brâu lat din piele neagră. Are o siluetă foarte frumoasă.
andreea esca calusari
Probabil cea mai originală ţinută a fost cea a Andreei Bălan, care a purtat costum popular din cap până în picioare. Ea şi colegele ei au apărut pe covorul roşu în haine de căluşari, având inclusiv pălării şi opinci cu ciucuri.
vedete ie dana rogoz alexandre eram andreea esca
Dana Rogoz, Andreea Esca şi Alexandra Bădoi au combinat ia cu pantaloni negri. Dana Rogoz s-a accesorizat cu pantofi roşii şi un plic din colecţia „Moon” by Dana Rogoz.
vedete in ie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter