Poze: Vedetele pe covorul roşu la lansarea colecţiei Dana Rogoz

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 15:32

Dana Rogoz şi-a lansat joi seară o ediţie limitată a genţilor din colecţia „Moon”. Uite ce vedete au fost alături de ea.
Îmbrăcate în alb, aşa cum a cerut dress code-ul evenimentului, o mulţime de vedete autohtone au fost alături de Dana Rogoz la lansarea unei noi serii de plicuri din colecţia „Moon”.
Gazda serii, Dana Rogoz a fost superbă într-o ţinută superbă formată din pantaloni evazaţi cu talie înaltă ţi un top foarte original, scurt şi fără bretele. A purtat, desigur, un plic din colecţia „Moon”, perfect asortat la ţinută. Malvina Cservenschi a ales o ţinută comodă de vară cu pantaloni scurţi nude, cizme asortate, cămaşă albă şi un plic „Moon” superb.

Wow, ce rochie! Uite ce frumoasă e Dana Rogoz

dana rogoz
Colegele de trust ale Danei Rogoz au fost şi ele prezente, gata să descopere creaţiile vedetei. Diana Dumitrescu, Adela Popescu, Alina Chivulescu şi Ilinca Vandici au fost superbe în ţinute casual chic cu mult alb.
Evenimentul care a avut loc într-o locaţie de lux din centrul Bucureştiului a marcat lansarea unei ediţii de vară a plicurilor „Moon” by Dana Rogoz. Lansată acum câteva luni colecţia vedetei include genţi tip plic cu feţe detaşabile, care fac din fiecare geantă o piesă foarte versatilă.
dana rogoz malvina

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter