Bebeluşa Oana Ioniţă, o mireasă superbă. Îţi place rochia?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 11:50

Bebeluşa Oana Ioniţă s-a căsătorit în weekend cu iubitul ei, tenorul Florin Butnaru. Uite ce rochie de mireasă a ales!
Oana Ioniţă, cunoscută ca fosta bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor”, s-a căsătorit weekendul acesta cu iubitul ei, tenorul Florin Budnaru.
Oana a fost o mireasă superbă, având o rochie albă amplă în partea de jos, fără bretele, care a stat minunat pe silueta ei perfectă de balerină. A avut un voal lung, tradiţional şi o tiara demnă de o prinţesă.
Buchetul nu a fost unul din flori, aşa cum ne-am fi aşteptat. Oana a ales un buchet vintage făcut din perle şi broşe din argint. Însă când a venit momentul să arunce buchetul a avut un altul, natural, pentru a nu le răni pe domnişoarele prezente la petrecere.
Video: Oana Ioniţă a dansat la petrecerea Unica.ro
nunta oana ionita adelina pestritu
Cununia religioasă a avut loc duminică, la Biserica Podeni din Capitală, aceeaşi în care Oana şi-a botezat şi fetiţa. Mireasa a ajuns cu o întârziere de 15 minute la biserică, unde o aştepta emoţionat soţul ei.
Printre invitaţii la nuntă s-a numărat şi Adelina Pestriţu, care a postat pe Facebook imagini de la petrecere. Adelina a avut şi ea o rochie superbă, o creaţie din dantelă albastru cobalt, foarte sexy şi elegantă.
nunta oana ionita adelina pestritu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter