Cum poţi să adopţi cu clasă stilul anilor ‘70

De Diana Sorescu, pe

Divele se întorc uşor la moda anilor ce au trecut, iar ţinutelor lor retro arată excepţional. Inspiră-te de la ele şi învaţă să îţi construieşti un look în stilul anilor ’70.

Look retro

Zilele trecute, la Paris, frumoasa Nicole a afişat un look feminin, retro, a la anii ’70. Diva a combinat perechea de blugi evazaţi şi talie înaltă, cu un top elastic în nuanţe cărămizii, cu vedere la buric.

Pălăria cu boruri ample şi accesoriile supra-dimensionate nu au lipsit. Cerceii creolă cu diamante au adus un plus întregului ansamblu!

Vanessa Hudgens este o fashionistă înflăcărată, ce preferă stilul retro. Rochia maxi, culoarea lavandei, cu imprimeu tribal, se asortează cu sandalele gladiator, geanta cross-over şi pălăria cu boruri ample şi moi.

Elle arată fabulos în compleul verde lime. Bluza vaporoasă şi pantalonii evazaţi din mătase fină au fost alintaţi cu o curea metalică şi accesorii din aur.

Rochia maxi cu valuri de culoare de la Missoni este fabuloasă! Nicole Richie a creat cu ajutorul ei o ţinută de inspiraţie vintage şi a plusat cu un accesoriu inedit, aşezat pe păr.

Dacă vrei să adopţi şi tu acest stil, nu ezita să îţi cumperi câteva piese cheie: blugi evazaţi, rochii maxi, accesorii masive, colorate, ochelari de soare oversized, sandale cu platforme, haine în culori tomnatice, de la roşu-brun la verde mentă.

Cum poţi să adopţi cu clasă stilul anilor ‘70

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter