Cum să porți haine masculine și să îți păstrezi feminitatea

De Consuela Stratulat, pe

De la boyfriend jeans la mocasini, hainele și accesoriile de inspirație masculină sunt o alegere curajoasă și o tendință care nu se va demoda niciodată. Coco Chanel a fost cea care a împrumutat câteva ceva din ținutele bărbaților și a creat piese pline de stil. Adoptarea unui stil masculin nu înseamnă renunțarea la feminitate.
Cu adevărat grozav la stilul masculin este faptul că nu trebuie să te limitezi la pantaloni și cămăși cu guler. Poți alege și accesorii cu linii masculine, precum cravate, pălăriile sau pantofii cu șiret, care îți vor da un aer sofisticat, mai ales dacă le porți la fuste sau rochii.

Îndrăznește să porți culori

Chiar dacă le împrumuți stilul, nu trebuie să rămâi la culorile anoste purtate de bărbați. Schimbă negrul pentru nuanțe calde, precum portocaliu sau roșu. Dacă ți se pare prea mult un costum într-o culoare îndrăzneață, dă ținutei tale o pată de culoare cu ajutorul accesoriilor.

Joacă-te cu imprimeurile

Imprimeurile fac parte din vestimentația masculină, așa că nu te feri de ele. Optează pentru carouri în diverse mărimi și vei arăta extrem de stylish.

Poartă piese oversized

Unul dintre avantajele hainelor masculine este că nu te vor încorseta și te vor face să te simți confortabil. În plus, un pulover masculin sau boyfriend jeans te vor face să arăți extrem de sexy. O dovadă că hainele nu trebuie să se muleze pe tine pentru a arăta bine.
Totuși, nu exagera cu piesele oversized și combină-le cu haine feminine. Poți, de exemplu, să porți o pereche de skinny jeans cu un tricou larg, de inspirație masculină, în loc de unul mulat.

Rămâi elegantă

Pentru a-ți păstra feminitatea, trebuie să eviți să îți compui ținuta numai din haine maculine. Alege o pereche de pantofi cu toc înalt când porți un costum masculin, pentu o apariție plină de eleganță.

Nu uita de machiaj

Chiar dacă te îmbraci ca un bărbat, trebuie să arăți ca o femeie. Cel mai bun mod de a-ți evidenția trăsăturile feminine este să apelezi la machiaj. Un ruj roșu îți va schimba întreaga ținută.
Vezi în galeria foto cum poartă vedetele hainele masculine.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter