Pantofii cu buline, îndrăzneţi şi feminini

De Diana Sorescu, pe

Heidi Klum, Katie Holmes şi Cheryl Cole au bifat deja în garderobă pantofii pepit. Iată care sunt cele mai stilate variante de asortare ale sandalelor şi pantofilor cu buline.

Pantofi cu buline

Supermodelul Heidi Klum poartă un ansamblu modern, tineresc, de vară. Diva a combinat o pereche de jeanşi capri cu un top lărguţ, verde cu alb, plus o pereche de sandale cu platformă, indigo cu buline albe!

Imprimeul geometric de pe bluză şi modelul de pe sandale construiesc un look proaspăt şi îndrăzneţ.

Frumoasa Chery Cole s-a îmbrăcat în buline din cap până-n picioare, demontând astfel mitul că imprimeul pepit trebuie purtat cu moderaţie.

Cheryl este ultra-feminină în rochiţa midi, albă cu buline negre, decorată la gât cu o fundă supradimensionată, stropită şi ea cu bulinuţe şi mai mici. În picioare, cântăreaţa a mizat pe o pereche de sandale cu talpă ortopedică, de un albastru cerneală împodobit cu buline albe.

Eleganţă şi stil matur în ţinuta aleasă de Katie Holmes. Un blazer alb cu revere rotunjite, top simplu, pantaloni skinny negri şi o pereche fabuloasă de pantofi satinaţi cu buline albe.

Iată trei variante de a asorta încălţămintea pepit: modern, feminin şi elegant. Tot ce îţi mai rămâne să faci este să îţi cumperi o pereche de pantofi cu buline şi să îi combini asemeni divelor. Nu vei da greş!

Îţi plac pantofii cu buline? Ai purta?

Pantofii cu buline, îndrăzneţi şi feminini

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter