Pantofii-bijuterie, alegerea ideală pentru o ţinută elegantă

De Diana Sorescu, pe

Atunci când vrei să te asiguri că vei atrage toate privirile, alege o pereche de pantofi bijuterie. Combinaţi cu o rochie de seară sau jeanşi, o să te transforme într-o divă.

Pantofii bijuterie

 
Nu foarte multe femei îndrăznesc să îi poarte. Pantofii decoraţi cu cristale sau sclipici sunt opulenţi, luxoşi, şi trebuie combinaţi cu stil, astfel încât să nu pară de prost gust.
 
Louboutin a lansat o linie de pumps şi pantofi peep toe decoraţi integral cu pietricele strălucitoare, un adevărat regal estetic. Evident că divele s-au îndrăgostit iremediabil de ei şi au compus ţinute plecând de la frumoşii pantofi-bijuterie.
  Sarah Jessica Parker îţi arată că poţi să porţi aceste minunăţii şi ziua, la ţinute casual-chic! Cum aşa? Cu o rochie simplă, albă şi ochelari de soare cu lentila metalică, la fel ca pantofii. Stilat, nu-i aşa?
 
Katy Perry este o artistă excentrică, iar ţinutele colorate, pline de atitudine şi sclipici, sunt preferatele ei! De data aceasta, cântăreaţa poartă o pereche de pantofi cu talpă ortopedică stropiţi cu cristale aquamarine.
 
Christina Aguilera şi Heidi Klum au combinat cu succes rochii spectaculoase, strălucitoare, cu pantofi la fel de extravaganţi, adevărate bijuterii. Perechea de Louboutin Daffodil pe care îi poartă Heidi este şi favorita lui Beyonce! Acesta a fost zărit-o într-o ţinută casual, cu jeanşi şi top fluid, la care a asortat pantofii bijuterie.
 
Ce zici, îţi plac? Ai purta?
 
Pantofii-bijuterie, alegerea ideală pentru o ţinută elegantă
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter