Heidi Klum, nud pe Instagram! Cine a surprins fotografia?

De Adelina Duinea, pe

Luni, 21 septembrie, supermodelul Heidi Klum (47 de ani) a publicat o imagine în care este surprinsă întinsă pe podea … goală.

Heidi Klum, nud pe Instagram! Cine a surprins fotografia?

În aceeași fotografie, lângă Heidi este surprins și câinele ei, Anton. „Hai să mergem, Anton!!! Este luni 🐾🐶”, a scris vedeta, în mediul online.

Fotografia a fost surprinsă de soțul modelului, artistul Tom Kaulitz (31 de ani). La doar două luni de la logodnă, în luna februarie a anului trecut, Heidi și Tom s-au căsătorit civil.

Perechea s-a logodit pe 24 decembrie 2018 și s-a căsătorit religios în luna august a anului 2019, alături de familie și prieteni, în Capri, Italia.

Invitații cuplului au urcat pe yachtul de lux Christina O. pentru a celebra o noapte de neuitat.

Vasul cu etaj a fost cândva deținut de Aristotle Onassis și a fost de asemenea locația pentru petrecerile nunților Prințesei Grace Kelly cu Prințul Rainier al III-lea și a lui Aristotle cu Jacqueline Kennedy Onassis.

La ceremonie au participat părinții modelului, Erna și Gunther, precum și copiii ei, fiicele Leni (16) și Lou (9 ani) și fiii Henry (14 ani) și Johan (12 ani).

De la petrecere nu a lipsit nici Bill Kaulitz, fratele geamăn al artistului. Tot Bill a organizat și epica petrecere a burlacilor a fratelui său din Las Vegas.

Cum a fost supermodelul cerut în căsătorie?

În momentul cererii în căsătorie, Tom s-a asigurat că el și iubita lui îi au alături pe toți copiii acesteia.

Celor patru, Tom le-a mărturisit că vrea să îi ceară mână modelului, iar aceștia nu s-au împotrivit.

În dimineața de 24 decembrie, copiii modelului i-au pregătit acesteia micul dejun, iar de pe tavă n-a lipsit cutia cu inelul.

Cântărețul a ales personal designul, apoi căutând pietrele prețioase. Știa că verdele este culoarea ei preferată, așa că a optat pentru o piatră de alexandrit, finalizând piesa cu diamantele perfecte pentru a-l accentua.

Supermodelul a mai fost căsătorit de două ori, din 1997 până în 2002 cu actorul Ric Pipino, iar, din 2005 până în 2014 cu muzicianul Seal.

Tom a fost și el anterior căsătorit cu Ria Sommerfeld, din 2015 până în 2018.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Mantea, despre a doua sarcină: „Să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis”

Alexia Eram și Mario Fresh au clarificat zvonurile despre nuntă și sarcină

Andreea Marin se întoarce la TV. Primul interviu despre noua emisiune. EXCLUSIV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter