Ce pantaloni să porți în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Pantalonii sunt cea mai potrivită piesă vestimentară pentru toamnă. Sunt comozi, versatili și îți permit mai multă libertate de mișcare. În plus, îți țin cald în zilele răcoroase. Află ce modele se poartă în această toamnă și cum să le porți.
Pantalonii Culottes au rămas în tendințe și în această toamnă. Pentru că materialele vaporoase nu mai sunt potrivite pentru temperaturile de afară, optează pentru modele ceva mai groase, din piele sau stofă. Acești pantaloni sunt largi, așa că bluzele sau pulovere pe care le porți trebuie să se muleze ușor pe corp, pentru a păstra un echilibru. Lungimea potrivită ar trebui să ajungă până sub genunchi, iar pantofii ar trebui să aibă întotdeauna tocuri.
Ce pantaloni să porți în această toamnă

Pantalonii lejeri, de inspirație masculină

Acești pantaloni sunt foarte confortabili și pot fi purtați atât cu tocuri, cât și cu pantofi sport. Combină-i cu o vestă și o pereche de teniși, iar ținuta ta va căpăta imediat un aer cool.
Ce pantaloni să porți în această toamnă

Pantalonii până la gleznă

Pantalonii până la gleznă sunt un must-have în această toamnă. Pot fi purtați oriunde, de la birou, la ieșirile cu prietenii. Alege modele cu talie înaltă și poartă-le cu topuri vaporoase, pentru un look chic. Acești pantaloni merg foarte bine cu tocuri, dar dacă preferi să te simți confortabil, poți opta și pentru balerini ori mocasini.
Ce pantaloni să porți în această toamnă
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter