Oscar 2013: Kristen Stewart, în cârje pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Kristen Stewart a făcut mari eforturi ca să poată apărea pe covorul roşu la Oscar 2013. Deşi rănită la un picior, ea nu a renunţat la gală, chiar dacă asta a însemnat să apară în cârje.
Kristen Stewart a apărut pe covorul roşu de la Oscar 2013 în cârje. Se pare că ea s-a tăiat destul de rău la un picior, în nişte cioburi, cu numai două zile înainte de gală, dar a decis că asta nu trebuie să îi stea în cale.
Îmbrăcată într-o superbă rochie Reem Acra, Kristen Stewart a defilat pe covorul roşu în cârje, dar a renunţat la ele din când în când ca să poată poza aşa cum se cuvine, mai ales că fotografii erau disperaţi să prindî câteva imagini cu ea. În mod ciudat, Kristen a mers la Oscaruri singură şi nu a spus nimic despre iubitul ei, Robert Pattinson, deşi zvonurile spun că cei doi s-au certat din nou.
Oricum, actriţa din „Twilight” nu s-a simţit singură. Se pare că ea se înţelege foarte bine cu Jennifer Lawrence, care imediat ce a văzut-o în cârje a mers la ea să o întrebe ce s-a întâmplat.Puţin mai târziu, Kristen a şchiopătat către scenă, unde a urcat ca să prezinte unul dintre premiile minore ale serii, împreună cu actoruL Daniel Radcliffe.
kristen stewart

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter