Cele mai scunde vedete. Nu ştiai cât de mici sunt

De Diana Zagrean, pe

Celebrităţile par mereu frumoase în fotografii şi în filme sau videoclipuri. Ce nu ne dăm seama este cât de scunde sunt unele dintre vedetele la modă astăzi. Vezi care sunt cele mai scunde vedete. Nu ştiai cât de mici sunt în realitate.

Kim Kardashian şi Kanye West

Deşi este celebră pentru fundul mare şi familia numeroasă, Kim Kardashian are un secret: este foarte scundă.
La numai 1,58 m înălţime, este de înţeles de ce bruneta poartă des tocuri foarte mari.
Pe de altă parte, faptul că ea este foarte micuţă îl ajută pe logodnicul ei, Kanye West, care nu măsoară nici el mai mult de 1,76 m, să pară mereu înalt şi bine făcut pe lângă ea.

Lady Gaga

Extravaganta Mother Monster nu este tocmai mare, în ciuda faimei care a ridicat-o deasupra multor cântăreţi mai vechi în branşă.
Lady Gaga măsoară doar 1,55 m înălţime. Oare de asta a ales mereu să poarte pantofi şi platforme atât de ameţitor de înalte?

Anna Kendrick

Actriţa şi cântăreaţa Anna Kendrick, cunoscută pentru frumuseţea ei la Hollywood, nu este nici ea tocmai înaltă. Vedeta măsoară doar 1,58m înălţime, dar talentul îi depăşeşte cu mult dimensiunile fizice.

Hayden Panettiere

La doar 1,50 m înălţime, Hayden Panettiere este una dintre cele mai scunde actriţe din branşă.
În ciuda dimensiunilor reduse, Hayden Panettiere a fost de multe ori aleasă drept cea mai frumoasă, cea mai dorită, cea mai sexy şi cea mai bine îmbrăcată actriţă de la Hollywood.
Înălţimea ei redusă nu a fost o piedică nici în calea relaţiei amoroase cu fostul campion mondial al categoria grea Wladimir Klitschko, care măsoară nu mai puţin de 1,98m.

Eva Longoria

Vedeta superbă din neveste Disperate măsoară doar 1,58 m înălţime, dar asta nu a oprit-o niciodată să dea pe spate admiratorii şi fanii.
În plus, ea pare mult mai înaltă de fiecare dată când poartă tocuri ameţitoare, în ton cu personalitatea ei de divă latină (are descendenţă mexicană).
Vezi GALERIA FOTO cu vedete scunde.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter