Oscar 2012: cele mai urâte rochii de pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 13:02

Gala Oscar 2012 nu i-a surprins nici pe cinefili, dar nici pe pasionaţii de modă. Vedetele au purtat rochii “cuminţi”, în culori destul de plictisitoare şi multe din ele de-a dreptul urâte.
Iată cine a purtat ţinute urâte.

Meryl Streep şi Sandra Bullock

Cele două vedete au multă experienţă pe covorul roşu, aşa că ne aşteptam să arate mult mai bine. După ce a fost “Doamna de fier” în filmul care i-a adus Oscarul, Meryl Streep a fost la numită la ceremonie “Doamna de aur”, poreclă pe care o merită din păcate şi la propriu. Rochia ei Lanvin a fost mult prea strălucitoare, cu prea multe drapaje şi a părut un pic cam mare pentru silueta lui Meryl Streep. În plus, vedeta a mai purtat şi pantofi Salvatore Ferragamo, tot aurii.
Sandra Bullock are la activ câteva apariţii superbe, dar de data aceasta a dat greş. Rochia ei Gucci, o combinaţie de alb şi negru a fost o alegere nefericită. Negrul din partea de jos i-a scurtat optic picioarele, iar topul larg nu i-a avantajat deloc silueta.
Meryl Streep şi Sandra Bullock la Oscar 2012

Shailene Woodley şi Busy Philip

Prima apariţie la gala Oscar a însemnat şi prima greşeală pentru tânăra Shailene Woodley, pe care am văzut-o alături de George Clooney în “The Descendants”.  Shailene a ales o rochie Valentino fără decolteu, cu mâneci lungi şi largi, care i s-ar potrivit mai bine bunicii sale.
Şi mai urâtă a fost rochia lui Busy Philip, care a dat greş cu această rochie gri din dantelă semnată Dolce&Gabbana. Aceeaşi rochie a fost purtată în urmă cu doi ani de Sharon Osbourne, care are aproape 60 de ani. Tânăra Busy Philip ar fi putut alege o culoare mai frumoasă şi o croială care să-i scoată în evidenţă silueta.
Shailene Woodley şi Busy Philip la Oscar 2012

Ana Faris şi Natalie Portman

Ana Faris a purtat o rochie Diane von Furstenburg care a furat toate privirile din cauza multitudinii de paiete. Din păcate, nu au fost priviri admirative. Ana arată îmbătrânită în această rochie fără decolteu, cu mâneci lungi şi mult prea strălucitoare.
De data aceasta şi Natalie Portman a dat greş cu rochia vintage Christian Dior. Creaţia roşie cu buline retro ar fi fost frumoasă dacă nu ar fi apărut pe covorul roşu al Oscarurilor. Bulinele nu pot face parte dintr-o ţinută spectaculoasă de gală.
Ana Faris şi Natalie Portman la Oscar 2012
Vezi şi cele mai frumoase rochii de la Oscar 2012!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter