Ochelari de soare inediţi purtaţi de vedete. Îţi plac?

De Diana Sorescu, pe

Când eşti o vedetă de talie internaţională şi o fashionistă de top, ţi se permite orice extravaganţă. Iată ce modele speciale şi ciudate de ochelari de soare poartă divele!

Ochelari de soare ciudaţi

Pe lângă modelele comune de ochelari de soare, de la cei aviator, la wayfarer sau oversized, vedetele se dau în vânt după perechile mai speciale, care atrag atenţia.

Chiar dacă unii nu sunt nici comozi, nici utili şi nici…ieftini, vedetele îi poartă pentru că sunt altfel şi le transformă în dive nonconformiste.

Nicole Richie este o împătimită a ochelarilor de soare şi deţine sute de perechi, de la toate brandurile, în toate nuanţele şi formele. Aceşti se nu numără printre preferaţii ei: rama retro este combinată cu lentine în degrade, jumătate fumurii, jumătate transparente! Cool!

Amber Rose este o femeie rebelă, aşa că ochelari sunt pe măsură. Seamănă cu un parbriz de maşină, dar ce mai contează! Moda e modă!

Paris Hilton poartă o pereche de ochelari roz, cu zăbrele, în formă de inimioară!
O alegere curajoasă, pe care nu oricine ar face-o. Tu ai purta?

Katy Perry deţine o pereche de ochelari de soare cat eye, cu lentile fumurii şi rame verde fosforescent, din plastic. Par cumpăraţi de la raionul cu produse pentru copii 2-4 ani, însă Katy îi poartă cu mândrie!

Tu ai purta vreun model dintre cele 4?

Ochelari de soare inediţi purtaţi de vedete. Îţi plac?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter