Rochia croşetată – cum sa o porţi vara aceasta

De Erika Chivu, pe

Dacă până acum le-am considerat demodate, piesele croşetate revin vara aceasta atât pe catwalk, cât şi în garderoba vedetelor, care preferă în special rochia croşetată. Iată cum o porţi.
Chanel şi Issey Miyake sunt doar două din casele de modă care au adus rochia croşetată în prim planul verii trecute, propunând atât piese croşetate complet, cât şi detalii croşetate adăugate pe rochii elegante sau casual. Vedetelor le-a plăcut atât de mult acest trend încât nu au renunţat la el nici sezonul acesta.

Cum porţi rochia albă croşetată vara asta

În funcţie de model şi accesorizare, rochia croşetată poate fi baza unei ţinute de seară sau a uneia de zi. Iar pentru cele mai îndrăzneţe poate fi rochia purtată în cea mai importantă zi a vieţii.

LeAnn Rimes a ales o rochie croşetată Emilio Pucci pentru petrecerea nunţii sale şi chiar dacă această creaţie a fost considerată prea boemă pentru un asemenea eveniment, cu siguranţă nu a trecut neobservată. LeAnn a purtat şi o geantă croşetată, tot albă.

La fel de îndrăzneaţă, actriţa Shauna Sands este văzută adesea cu rochii croşetate foarte decoltate şi scurte. Dacă ţi se pare prea mult pentru o petrecere, poartă acest tip de rochie la plajă. Albul imaculat se potriveşte de minune pe o piele bronzată.

Pentru o ţinută de stradă, alege o rochie croşetată cu ochiuri strânse, ca a Pippei Middleton sau poart-o peste o altă rochie albă, foarte simplă, aşa cum a făcut Eva Longoria.

Rochia croşetată - cum sa o porţi vara aceasta

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter