Rochii de ocazie Lorena Sârbu. Îţi plac?

De Unica.ro, pe

A creat cea mai spectaculoasă colecţie de rochii din cariera sa, „Resort 2014”, care se vinde acum în cel mai mare magazin din America, Neiman Marcus, dar şi la Paris! Admiraţi cele mai frumoase rochii de ocazie semnate Lorena Sârbu!

Rochii superbe Lorena Sârbu

Designerul român stabilit în America, Lorena Sârbu, cea care îmbracă vedetele de la Hollywood a început vara plină de inspiraţie. A creat astfel cea de-a treia colecţie a sa, pe care a denumit-o „Resort 2014”. Sursă de inspiraţie i-a fost negreşit vacanţa pe care a avut-o într-o destinaţie spectaculoasă din Caraibe, mai precis în minunatele şi exoticele Insule Turks şi Caicos, pline de golfuri albastre sau turcoaz, dar şi de plaje de nisip albe ca laptele, de un farmec şi o frumuseţe aparte.
Rochii de ocazie Lorena Sârbu. Îţi plac?
Rochii de ocazie Lorena Sârbu. Îţi plac?
Rochii de ocazie Lorena Sârbu. Îţi plac?
Cea mai nouă colecţie pe care am terminat-o recent cuprinde 40 de piese. Am numit-o „Resort 2014” şi am lucrat la ea intens, timp de trei luni. Culorile pe care am mizat de aceasta dată au fost: rozul puternic, roşul, o combinaţie de alb cu auriu, turcoaz şi piersiciu nude. În plus, am ales aplicaţiile de broderii delicate, pentru că dau un aer plin de farmec creaţiilor mele„, spune designerul român care a decis să trăiască din anul 1998 în Statele Unite ale Americii. „Pentru realizarea şedinţei foto, am colaborat cu fotograful James Cant, iar ca locaţie am folosit casa mea din Los Angeles. Am muncit mult la această colecţie şi sper să fie pe placul fashionistelor din toată lumea”, a mai adăugat Lorena Sârbu.
Rochii de ocazie Lorena Sârbu. Îţi plac?
Rochii de ocazie Lorena Sârbu. Îţi plac?
Colecţia „Resort 2014” semnată de Lorena Sârbu se bucură deja de un real succes. Conţine cele mai spectaculoase piese vestimentare create până acum de designerul român! Colecţia a fost prezentată la New York şi recent şi la Paris, unde se găseşte deja în magazinele din Park Hyatt Paris-Vendôme.
VEZI COLECŢIA ÎN GALERIA FOTO!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter