Paula Patton, Kathleen Robertson și Carly Steel, în ținute Lorena Sârbu!

De Unica.ro, pe

Atât pe covorul roșu, la lansări de filme, cât și la after party-ul organizat de Elton John după Oscaruri, celebritățile de la Hollywood au preferat să îmbrace creațiile designerului roman!
După ce câteva vedete de talie mondială au ales să poarte anul acesta, la Gala Premiilor Globul de Aur, ținute semnate de designerul român, Lorena Sârbu, iată că succesul româncei nu se oprește aici. Încă o serie de staruri de la Hollywood au ales creații semnate Lorena Sârbu, pentru unele dintre cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului.

Paula Patton, în rochie semnată Lorena Sârbu

La Film Independent Spirit Awards, care a avut loc zilele trecute la Santa Monica Beach, actrița Paula Patton a purtat o rochie din dantelă galbenă, semnată de designerul român Lorena Sârbu. Rochia face parte din colecția Resort 2014 a designerului român stabilit la Hollywood.

Kathleen Robertson în creație Lorena Sârbu la lansarea filmului „Bates Motel”

Actrița Kathleen Robertson a optat și ea pentru o creatție a designerului Lorena Sârbu pentru o ocazie specială: premiera filmului „Bates Motel”. Rochia neagră, cu detalii fine în partea de sus, face parte din cea mai nouă colecție a designerului român.

Carly Steel, în rochie Lorena Sârbu

Vedeta de televiziune Carly Steel a participat la The 22nd Annual Elton John AIDS Foundation’s Oscar Viewing Party, care a avut loc de curând la Hollywood. Pentru acest eveniment, Carly Steel a ales o ținută de culoare nude, cu aplicații fine, semnată de designerul Lorena Sârbu.

Ce a inspirat-o pe Lorena Sârbu pentru noua colecție?

Colecția Pre-Fall 2014, semnată Lorena Sârbu, aduce în atenția doamnelor, opulența, eleganța, finețea, culoarea și farmecul feminin. Materialele folosite de designerul român pentru cea mai recentă colecție a sa sunt mătasea, sifonul și dantela. Nu lipsesc nici aplicațiile din mărgele, detaliile metalice, broderiile fine care vin să scoată în evidență femininitatea, delicatețea, frumusețea din fiecare femeie în parte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter