5 rochii negre perfecte pentru Revelion

De Unica.ro, pe

A venit şi luna decembrie, aşa că poate începe oficial căutarea rochiei perfecte pentru Revelion. O little black dress este perfectă pentru o astfel de ocazie, aşa că îţi porpunem cinci modele superbe de rochii negre.
Little black dress nu se demodează niciodată şi este perfectă pentru toate ocaziile. Alege unul din aceste modele pentru Revelionul de anul acesta şi n-o să-ţi pară rău!

Rochia neagră simplă nu se demodează

Dacă vrei să-ţi iei o rochie pe care să o poţi purta fără griji ani de zile, optează pentru una simplă, cu o croială clasică. Îţi recomandăm un decolteu adânc în „V” şi o lungime până la genunchi sau cu o palmă mai sus. Este genul de rochie care, cu accesoriile potrivite, se va potrivi la multe ocazii, de la petreceri până la întâlniri romantice sau interviuri de angajare.

Ce rochii de Revelion se poartă anul acesta

Dacă vrei o rochie specială pentru Revelion, urmează tendinţele sezonului. Se poartă rochiile din dantelă, feminine şi misterioase, dar şi rochiile cu drapaje pe bust.
Rămâne la modă şi sezonul acesta rochia cu peplum. Dacă are şi transparenţe sexy pe bust, cu atât mai bine. Se poartă decolteul adânc acoperit cu un strat de voal transparent care îţi dă un aer de mister.
Un alte trend important al sezonului este ţinuta de ocazie decupată, care lasă puţină piele la vedere, exact atât cât să suscite interesul.
Iată ce rochii de Revelion găseşti în magazine şi la ce preţuri.
5 rochii negre perfecte pentru Revelion
Rochie neagră La Redoute, 119,99 lei
5 rochii negre perfecte pentru Revelion
Rochie din dantelă La Redoute, 327,20 lei
5 rochii negre perfecte pentru Revelion
Rochie Lucy Paris, 220,75 lei
5 rochii negre perfecte pentru Revelion
Rochie neagră cu ţinte, 79 lei
5 rochii negre perfecte pentru Revelion
Rochie neagră cu ţinte, 109 lei
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter