Ce haine să cumperi pentru noul an școlar

De Consuela Stratulat, pe

Mai sunt doar cîteva zile până când începe un nou an școlar, așa că a venit momentul să faci lista de cumpărături, dacă nu ai făcut-o deja. Indiferent că ești studentă sau elevă, noile tale haine pentru școală trebuie să te facă să arăți ca o fashionistă. Află ce ar treui să se regăsească în garderoba ta, înainte să te întorci la școală.
Te așteaptă șase luni de temperaturi scăzute, așa că puloverele nu trebuie să lipsească de pe lista de cumpărături. În acest sezon se poartă modelele oversized, dar poți alege și pulovere simple, în culori aprinse, sau cu imprimeuri interesante.  Sunt versatile și le poți purta cu orice, de la jeans la fuste.
Ce haine să cumperi pentru noul an școlar

Fusta de piele

Fusta de piele poate fi purtată și la școală, dacă nu este prea scurtă sau prea mulată. Poart-o cu pulovere, cămăși sau tricouri și botine sau cizme. Tocurile păstrează-le pentru ieșirile cu prietenii, pentru că vei avea un aspect prea prețios pentru școală.
Ce haine să cumperi pentru noul an școlar

Tricourile cu mesaj

Tricoruile cu mesaj se numără printre tendințele acestei toamne. Sunt potrivite pentru școală și le poți purta sub o cămașă sau o jachetă. Dacă ți se par prea simple, accesorizează-le cu un colier.
Ce haine să cumperi pentru noul an școlar

Cămășile în carouri

Cămășile în carouri sunt perfecte pentru școală și pot fi purtate atât cu jeanși, cât și cu fuste sau chiar peste rochii.
Ce haine să cumperi pentru noul an școlar

Rochii potrivite pentru școală

Rochiile potrivite pentru școală nu trebuie să fie foarte pretențioase. Alege modele cuminți, cu imprimeuri jucăușe și de lungime medie. Evită decolteurile sau rochiile prea mulate, pentru că nimic nu este mai sexy decât o femeie care lasă loc imaginației.
Ce haine să cumperi pentru noul an școlar

Trucuri de care să ții cont când faci cumpărături pentru școală

Cumpără doar ce ai nevoie. Când faci cumpărături pentru școală, nu te arunca la fuste cu aplicații metalice sau paiete ori rochii de petrecere și concentrează-te doar pe pisele care îți trebuie. Până la următoarea ieșire cu prietenii, s-ar putea nici să nu îți mai placă ce cumperi, dar un pulover poate fi purtat oricând.

Stabilește o sumă fixă pe care să o cheltui

Nu trebuie să cumperi un dulap întreg după o singură sesiune de shopping. Gândește-te că vei mai avea timp să mergi prin magazine și ia-ți acum doar strictul necesar. În caz contrar, riști să te lași dusă de val și să dai banii pe lucruri pe care nu ai să le porți

Ține cont că mergi la școală, nu în club

Dacă știi ce ai voie și ce nu ai voie să porți la școală, îți va fi mult mai simplu să cumperi inteligent. Ce rost are să dai banii pe o fustă scurtă, dacă nu ai să o porți niciodată la școală. Gândește-te că acolo îți vei petrece majoritatea timpului și ai nevoie de haine în care să te simți confortabil.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter