Cum să porţi fusta midi vara asta

De Erika Chivu, pe

Burberry, Louis Vuitton şi Dolce&Gabanna sunt doar câţiva din designerii care au propus fusta midi pentru vara asta, iar vedetele au preluat imediat acest trend. Uite cum să o porţi şi tu!
Podiumurile de modă ale verii 2013 au fost pline de fuste midi. O mulţime de designeri au propus această piesă comodă şi feminină pentru vară, iar vedetele s-au grăbit să le urmeze „indicaţiile”. Iată cum poţi să porţi şi tu fusta midi.
– Poartă tocuri! Este o fustă nici prea lungă, nici prea scurtă, care nu se potriveşte oricui. Ca să nu pari „mică şi îndesată” trebuie să porţi tocuri, chiar dacă sunt foarte mici. De asemenea, sunt de preferat pantofii cu vârf ascuţit. Dacă alegi sandale, trebuie să fie unele care lasă glezna liberă.
Moda 2013: Uite ce lenjerie intimă se poartă vara asta
fusta midi
– Îndrăzneşte să porţi topuri scurte! Evident, acestea nu sunt pentru toată lumea. Dar dacă ai o siluetă frumoasă, nu ezita să porţi bluze care îţi lasă abdomenul la vedere pentru că se potrivesc de minune cu fusta midi.
– Pune-ţi în evidenţă talia! Dacă nu îndrăzneşti să porţi o bluză scurtă, atunci poartă una normală, dar bag-o în fustă ca să-ţi pui talia în evidenţă. Nu purta niciodată fustă midi cu bluză largă.
Modă 2013: Bluza albă, un articol versatil. Vezi cum să o porţi în 4 stiluri diferite!
fusta midi
Dacă nu ştii cum să combini o fustă midi, cea mai simplă variantă este cu un top alb, aşa cum poartă Miranda Kerr, Eva Mendes şi Dita Von Teese. Pentru un look foarte feminin şi romantic, combină o fustă midi cu o cămaşă aproape transparentă, aşa cum a făcut Taylor Swift.
fusta midi
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter