Moca Gala: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu

De Diana Sorescu, pe

În weekendul ce tocmai a trecut a avut loc gala Moca, un eveniment luxos ce a strâns pe covorul roşu o mulţime de dive superb îmbrăcate. Iată cele mai spectaculoase 6 apariţii.

Rochii frumoase

 
Kirsten Dunst a mizat pe o rochie fluidă, romantică, din mătase delicată. Creaţia baby blue semitransparentă, înnobilată cu volănaşe bleumarin cu model geometric, s-a potrivit de minune cu coafura feminină şi diamantele din urechi.
 
Gwen Stefani este atât de sexy! Diva a ales o creaţie asimetrică, bufantă, pe care a combinat-o cu o pereche de pantofi coloraţi, mov cu roz neon, coc neglijent şi ruj fuchsia.
 
Nicole Richie a ales pentru gala Moca o rochie pe corp de un mov prăfuit, cu inserţii argintii, broderie sofisticată şi fulgi de material. Un clutch alb snake shin şi sandale preţioase, argintii, plus o coafură sexy cu breton, au completat perfect look-ul.
 
Rose McGowan a fost superbă într-o rochie verde jad, drapată pe talie, cu decolteu în V. Actriţa a plusat cu o pereche de cercei cu smaralde şi bucle voluptoase.
 
Moca Gala: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu

Dita Von Teese şi Jamie King au făcut parada eleganţei absolute la gala Moca. Ambele au purtat rochii stil sirenă negre, din catifea luxuriantă.
 
Dita a adus o notă dramatică cu o perlerină prinsă sexy cu şireturi nude şi negre, iar Jamie a strălucit într-o creaţie cu umeri tăiaţi în formă de epoleţi.
 
Moca Gala: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu
 
Care rochie e preferata ta?
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter