Actrița Rose McGowan, acuzată de posesie de cocaină

De Oana Savin, pe
Actrița americană Rose McGowan a fost acuzată oficial de posesie de cocaină, presupusă infracțiune care ar putea să o trimită la închisoare.

McGowan, cunoscută pentur rolurile sale din serialul „Charmed” sau filmul „Planet Terror”, s-a declarat nevinovată și susține că cineva i-a pus drogurile în bagajele pe care le-a pierdut pe aeroport.

Actrița, care susține că a fost despărțită de bagajele sale mai bine de cinci ore, timp în care cineva putea să îi planteze cocaina, a invocat represalii pentru că promovează mișcarea #MeToo.

Citește și: Sylvester Stallone, acuzat de agresiune sexuală. Procurorii au deschis o anchetă

Rose și-a menținut ferm nevinovăția. Aceste acuzații nu ar fi fost niciodată formulate dacă ea nu ar fi fost o militantă și o portavoce a femeilor de pretutindeni. Vă asigur că această punere sub acuzare selectivă va întâmpina o apărare puternică”, a declarat avocatul actriței, Jose Baez.

În ianuarie 2017, McGowan și-a uitat bagajele într-un zbor al companiei United Airlines, în timpul unei călătorii. Bagajele actriței au ajuns pe aeroportul internațional Dulles din Washington. Atunci, poliția a demarat o investigație și i-a comunicat actriței că trebuie să se prezinte în fața unui tribunal din comitatul Loudon, Virginia.

Citește și: Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

Rose McGowan este una dintre femeile care l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol. Ea susţine că producătorul i-a oferit un milion de dolari pentru tăcerea ei, sumă pe care a refuzat-o cu o zi înainte ca dezvăluirile să apară în New York Times.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter