Mirela Stelea – Cum te îmbraci ca să pari mai slabă

Femeilor voluptoase nu trebuie să le lipsească din garderobă ţinutele în nuanţe mai închise, în special negru, care avantajează orice trup cu forme.
Bineînţeles, acest lucru nu înseamnă ca trebuie să te îmbraci monoton.

Poţi alege şi alte culori, pasteluri, dar este de preferat să porţi aceeaşi nuanţă atât în partea superioară, cât şi inferioară pentru că astfel vei părea mai slabă. Sau maxim două culori: de exemplu, o bluză în nuanţă deschisă şi un pantalon bleumarin închis sau negru.

Decolteul avantajează foarte mult femeile cu forme, pentru că atrage atenţia asupra părţii de sus a corpului iar accentul nu mai cade pe talie.

Nu este indicat să porţi haine mult prea strâmte pentru că-ţi vor evidenţia şi cele mai mici defecte, dar nici prea largi, pentru că vei arăta ca şi cum ai avea mai multe kilograme în plus decât ai în realitate.

Nu trebuie să lipsească din garderoba nici jachetele sau sacourile până la nivelul şoldurilor, fustele creion cât şi cele în formă de A, fusta cu talie înaltă, blugii drepţi şi tricourile care să coboare sub nivelul taliei. Hainele cu dungi verticale sunt un must have în cazul în care ai câteva kilograme în plus, pentru că te fac să pari  mult mai suplă.

Desemenea încălţămintea cu toc subţire este obligatorie în garderoba unei femei voluptoase, te face mult mai înaltă şi îţi subţiază gambă.

Accesoriile sunt foarte importante, pentru că pot da viaţă oricărei ţinute oricât de banală ar fi ea. Cerceii supradimensionali, colierele lungi care îţi alungesc trunchiul, brăţările, te pot ajuta foarte mult atunci când porţi haine în culori monocromatice sau când porţi o rochie de seară neagră.

Eşarfele lungi sunt foarte chic şi le poţi purta în foarte multe combinaţii. În schimb, trebuie să eviţi să porţi coliere la baza gâtului şi curele late, care vor da senzaţia că ai mai multe kilograme în plus.
Intră şi tu în concurs şi înscrie-te în cursa pentru un look spectaculos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter