Anca Țurcașiu în bikini la 50 de ani. Cât de bine arată!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 martie 2021, 15:10

Deși în doar câteva luni va împlini 51 de ani, Anca Țurcașiu arată impecabil în costum de baie. În mediul online, actrița a publicat trei fotografii surprinse la malul mării, în vacanță în Punta Cana, Republica Dominicană.

Anca Țurcașiu în bikini la 50 de ani. Cât de bine arată!

„Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă”, declara artista în primăvara anului 2019.

„E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. (zâmbește)

Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”, a mai spus atunci.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

La finalul anului trecut, tot în mediul online, Anca dezvăluia că va susține un curs despre Arta conversației și ținuta în societate. Cursul va începe în data de 9 ianuarie.

Deși nu mai poate bucura publicul de pe scenă, Anca este bucuroasă să fie alături de copii prin cursul pe care l-a pregătit. În plus, Anca este pasionată de designul interior și își dorește ca în viitor să ofere consultanță.

Cum i s-a schimbat viața în 2020?

„Am primit un timp pentru mine. Cu toții cred că am trăit asta. Un timp în care să ne analizăm și să ne gândim ce înseamnă trecerea noastră pe aici pe Pământ. (…)

Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic și am realizat foarte multe lucruri și foarte multe lecții de viață la care poate că nici n-am avut timp să mă gândesc până acum. (…)

Nu pot să spun că m-am schimbat, doar am avut răgaz pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri care cred că-mi vor fi de folos pentru viața care începe de astăzi înainte”, a declarat actrița în decembrie 2020, la Vorbește Lumea.

În vara anului trecut, actrița a dezvăluit în mediul online că, după 22 de ani de mariaj, a divorțat de soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu. Fosta pereche are împreună un fiu, Radu, în vârstă de 21 de ani, student la Pedagogie.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima imagine cu chipul fiului Dianei Dumitrescu. „Cât este de gingaș!”

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter