MET Gala 2011: Cele mai urâte rochii de pe covorul roşu

De Diana Sorescu, pe

Dacă ieri am trecut în revistă cele mai frumoase rochii cu care divele au defilat, astăzi schimbăm registrul. Iată cele mai urâte şi neinspirate rochii purtate la MET Gala.

Rochii urâte

O fi bună ca actriţă, dar cu moda nu le are deloc! Kristen Stewart a purtat la MET Gala o rochie Proenza Schouler banală, de un burgundy lucios, cu model geometric, care nu i-a pus deloc în evidenţă silueta.

Supermodelul Naomi Campbell a dat-o în bară de data aceasta. Rochia albă, creaţie Alexander McQueen, nu a fost cea mai inspirată alegere, iar cocul elaborat, de naşă mare, n-a flatat-o deloc.

Ţinuta Karolinei Kurkova poate fi catalogată în două moduri: ori e superbă, ori e hidoasă. Rochia hibrid cu colanţi din broderie albă este semnată Jean Paul Gaultier. Noi considerăm că se încadrează în a doua categorie.

După principiul „Cizmarul n-are niciodată pantofi”, creatoarea Stella McCartney a îmbrăcat o grămadă de vedete de la eveniment în rochii fabuloase, dar pentru ea a ales o creaţie cam ciudăţică, structurală, care nu o avantajează.

MET Gala 2011: Cele mai urâte rochii de pe covorul roşu

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter