Actrița Kirsten Dunst este însărcinată cu al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Kirsten Dunst (38 de ani) și soțul ei, actorul Jesse Plemons (32 de ani), urmează să devină părinți pentru a doua oară. Actrița a făcut anunțul în revista americană W. „În fiecare fotografie sunt așezată. Am zis: «Nu mă pot ridica. Mă simțeam ca Urkel (personaj fictiv din serialul Family Matters)».”

Actrița Kirsten Dunst este însărcinată cu al doilea copil

Ședința foto pentru revista W a fost coordonată de Sofia Coppola, iar ținutele au fost create de designerii Laura și Kate Mulleavy. Aceiași designeri au creat ținutele pe care actrița le-a purtat în 2018, când și-a anunțat prima sarcină.

Kirsten și Jesse mai au împreună un fiu, Ennis, în vârstă de 2 ani. În septembrie 2019, actrița a glumit pe marginea numelui fiului ei în emisiunea moderată de Jimmy Kimmel.

„L-am găsit online, dădeam scroll pe website-urile cu nume pentru copii și ne-am zis: «Ne place. Sună cool». Există și un oraș în Texas, de acolo este Jesse, și mai este și un județ din Irlanda. Știu cum i se va spune lui Ennis la locul de joacă. Adică, doar pui un P înainte. Mai există și [posibilitatea să fie strigat] anus. Asta nu e grozav”, a spus Kirsten atunci.

Primele imagini cu cea de-a doua sarcină le găsiți mai jos!

Citește și:

Alexandra Stan a fost înșelată de Dorian Popa. Artistul a fost primul ei iubit

Alexandra Stan, noi detalii despre momentul în care a fost agresată: „A fost crunt”

Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale sezonului al doilea din serialul Fargo, lansat în 2015. Speculațiile privind relația lor au apărut însă un an mai târziu, în 2016, iar cuplul s-a logodit în 2017. În articolul din revista W se precizează că perechea este căsătorită.

Deși sunt extrem de reținuți când vine vorba despre viața lor intimă, în 2017, într-un interviu oferit revistei britanice Marie Claire, Kirsten a vorbit despre dorința ei de a-și întemeia o familie.

„Nu eram genul acela de persoană care voia copii până să se nască finuța mea. O iubesc atât de mult. Iubirea acestea este… nu o poți trăi decât dacă ai copii”, a declarat actrița atunci. „Am adormit-o eu seara trecută. S-a trezit și a întrebat-o pe mama ei: «Unde e Kiki?». Ador asta. Asta este ceea ce îmi doresc”, a completat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de W Magazine (@wmag)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kirsten Dunst (@kirstendunst)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kirsten Dunst (@kirstendunst)

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter