Modelul Karolina Kurkova este însărcinată cu al treilea copil

De Adelina Duinea, pe

Recent, modelul Karolina Kurkova (36 de ani) a pozat nud pentru revista americană Glamour. Karolina urmează să devină mamă pentru a treia oară alături de soțul ei, actorul și producătorul Archie Drury.

Modelul Karolina Kurkova este însărcinată cu al treilea copil

A publicat două dintre fotografii și pe contul personal de Instagram. „Suntem extrem de bucuroși să anunțăm că familia noastră se va mări. Am realizat un material în exclusivitate pentru revista Glamour despre a treia sarcină și despre cât de diferită a fost de primele două.

Vă mulțumesc din suflet pentru urările de bine. Nu putem fi mai fericiți decât deja suntem să ne mărim familia!”, a scris în mediul online. „Să fiu însărcinată pentru a treia oară, în mod deosebit în această perioadă, a fost o experiență complet diferită”, a spus pentru Glamour.

Supermodelul s-a căsătorit cu Drury în 2009, iar împreună mai au doi fii, Tobin Jack (11 ani) și Noah Lee (5 ani). „Cred că lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. Face parte din magia lor faptul că nu le putem controla.

Trebuie să ne predăm, să avem răbdare, să evoluăm și să ne maturizăm. (…) Când am rămas însărcinată primele două dăți, eram foarte tânără. Acum, la 36 de ani, sunt mult mai încrezătoare și comodă în pielea mea.

Am beneficiat de pe urma unui an plin de oportunități de a gândi în profunzime, de a reflecta, de a reevalua anumite lucruri.” Fostul model Victoria’s Secret a vorbit și despre actuala pandemie de coronavirus.

A descris-o drept „un timp vulnerabil și intim pentru noi toți, pentru introspecție, mai ales pentru părinți. „Ce îți înveți copiii? Ce lucruri transmiți mai departe prin ei?”

„Când dau naștere, dar și în timpul sarcinii, mă simt cu adevărat femeie. Îmi spun: «Wow. Pot să fac asta. Sunt atât de puternică. Am născut acest copil, l-am purtat atâta timp, îl hrănesc la sân, am dat viață acestei ființe».”

„Mă simt ca Femeia Fantastică. Este dreptul nostru să ne bucurăm de această experiență. Celebrați. Documentați. Înrămați această experiență.”

Foto: Instagram

Citește și:

Christina Ich s-a fotografiat nemachiată: „Asta-i fața mea! Fără filtru, fără make-up”

Cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu? Este stabilit în Anglia

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Cum arată inelul actriței?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter