Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

Ne întâlnim şi la finele acestei minunate săptămâni! După cum te-am obişnuit, am alcătuit top 4 cele mai inspirate ţinute ale zilelor ce tocmai au trecut, şi acum te invităm la vot!

Look-ul săptămânii

La botezul micuţului David Alexandru, Andra a schimbat două ţinute. Dacă la ceremonia religioasă cântăreaţa a purtat o rochie alb vanilat, pentru petrecerea de la marginea piscinei ea a ales o creaţie roşu vibrant.

Rochia cu volane şi fulgi textili a fost scurtă în faţă, dar lungă în spate. Sandalele tot roşii, cu barete, au completat ţinuta all red, gândită de stilistul Dana Budeanu.

Loredana a îmbrăcat zilele trecute o superbă rochie maxi, de la Manoush. Creaţia stropită cu buline şi înnobilată cu dantelă s-a mixat perfect cu ondulele lejere şi accesoriile metalice.

Dana Rogoz are toate datele să devină un fashion icon autohton, şi asta cât de curând! Cu ocazia botezului micuţului David Măruţă, Dana a defilat pe covorul roşu într-o rochie peliculizată, gri perlat, marca Halston Heritage.

Creaţia plisată a fost complimentată de sandalele Manolo Blahnik şi cerceii preţioşi de la Rafael &Sons.

Cea de-a patra propunere pentru săptămâna aceasta este Raluca Lăzăruţ. Vedeta poartă o rochie minimalistă, drapată, de un galben neon. Creaţia semnată de Rhea Costa a fost combinată cu o pereche de sandale nude şi un clutch metalic.

Aşadar, care este preferata ta? Care divă este cea mai stilată?

Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter