Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

Urmează un weekend prelungit, deci avem motiv de bucurie! Dar până atunci, unica.ro te provoacă la vot! Ştii regula: noi propunem 4 vedete, iar tu îţi alegi look-ul preferat!

Dive sexy

Superba Antonia a purtat zilele trecute, cu ocazia unei emisiuni televizate, o rochie maxi fabuloasă. Creaţia alb lăptos, cu volănaşe, broderie şi jocuri de volumetrii i-a pus în evidenţă bronzul caramel şi silueta de model. Brâul verde lime cu fir metalic s-a potrivit perfect!

Rochia poartă semnătura Manoush şi costă puţin peste 700 de euro.

Irina Nicolae şi-a lansat săptămâna aceasta colecţia de puzzle-uri animate, pentru cei mici. Vedeta a purtat o rochie elegantă, din mătase fină, culoarea lavandei. Creaţia drapată, înnobilată cu un trandafir negru, este marca Rhea Costa.

Gianina Varga şi Corina Caragea au luat parte la aniversarea Mai Mult Verde. Ambele dive au optat pentru rochiţe viu colorate, de vară. Dacă Gianina a mizat pe o creaţie mix de nuaţe neon, cu imprimeu floral, Corina a purtat o rochie verde mentă, minimalistă.

Ambele ţinute au fost completate de încălţări comode: papuci preţioşi şi balerini roşii!

Acum este momentul deliberării: care divă a purtat cea mai frumoasă rochie şi cine merită titlul de „Look-ul săptămânii”? Votează!

Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter