Look-ul săptămânii: votează rochia preferată şi câştigă un produs cosmetic!

De Diana Sorescu, pe

Dacă săptămâna trecută am avut de deliberat şi ales cea mai neinspirată ţinută, astăzi votăm cea mai frumoasă rochie! Comentaţi şi câştigaţi! Succes!

Look-ul săptămânii

Câştigătoarea de săptămâna trecută este Alina Veronica Piftor. Draga noastră, te rugăm să ne scrii pe concurs@unica.ro! Felicitări!
Maria Lucia Hohan dă lovitura iarăşi! Vanessa Hudgens a purtat aseară o superbă rochie maxi galben canar, o creaţie MLH ce a stârnit, din nou, doar aprecieri! Bruneta a condimentat perfect rochia spumoasă cu un clutch box negru, cu detalii aurii şi bijuterii preţioase.
Eva Longoria arată superb într-o creaţie Monique Lhuillier, o rochie dramatică, somptuoasă, cu inserţii de piele şi dantelă.
Look-ul săptămânii: votează rochia preferată şi câştigă un produs cosmetic!
Reese Witherspoon a pariat pe Louis Vuitton şi bine a făcut! Rochia mini pudrată cu paiete de un verde intens şi înnobilată cu volane satinate i s-a potrivit perfect!
Că tot lăudam colecţia primăvară 2012 Valentino, iată că fashionista Blake Lively a purtat o piesă superbă, o fustă bleu prăfuit din broderie, pe care a combinat-o cu un tricou alb vanilat, cu model, şi pantofi snake skin Louboutin.
Look-ul săptămânii: votează rochia preferată şi câştigă un produs cosmetic!
Aşadar, cine este preferata ta săptămâna aceasta?
Comentează şi câştigă!
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter