Lecție de stil: Mihaela Drafta, strălucitoare la o petrecere regală

De Unica.ro, pe

Pe 10 mai, de ziua Regalității, printre numeroasele personalități publice, oameni de cultură și politicieni prezenți la prestigioasa petrecere a casei regale, o prezență aparte a fost cea a creatoarei de modă Mihaela Drafta.
Vedeta a participat la evenimentul organizat la Palatul Elisabeta respectând codul vestimentar al fastuoasei recepții: taior și pălărie. Pe lângă acestea, Mihaela Drafta și-a făcut apariția într-o rochie creație proprie, din dantelă, într-un joc al culorilor alb și negru, la care a accesorizat o pereche de ochelari supradimensionați și cercei cu perle.
Garden party este un eveniment inspirat din viața familiei regale britanice, unde punctualitatea este obligatorie iar fumatul și vorbitul la telefonul mobil sunt interzise. Este al patrulea an consecutiv când se organizează o astfel de petrecere la București și am fost fericită să constat că toți cei prezenți aici, aproape 4000 de invitați, au fost deosebit de eleganți, cu zâmbetul pe buze și fericiți să se afle în preajma gazdelor evenimentului, Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu, Principele Nicolae și sora sa, Elisabeta. Am avut ocazia să îl cunosc pe nepotul Principele Nicolae de România, fiul Principesei Elena, care, în 2010, cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani a primit titlul de Alteță Regală„, a arătat Mihaela Drafta.
De la recepția Familiei Regale, au lipsit însă Regele Mihai și Regina Ana, Majestățile lor fiind în Elveția unde Regina își îngrijește unele probleme de sănătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter